Flamengo - majstrovská kombinácia prvotriednych surovín a tradičných chutí

Zmrzlina s tradičnou chuťou a netradičnými príchuťami. FLAMENGO je vyhľadávané hlavne pre svoju výnimočne dobrú zmrzlinu a chutné zákusky. Na výber máte 16 príchutí, ktoré sú obmieňané každý deň.

Moderne a štýlovo zrekonštruovaná cukráreň FLAMENGO je klimatizovaná s oddelenou fajčiarskou a nefajčiarskou časťou.Moderne a štýlovo zrekonštruovaná cukráreň FLAMENGO je klimatizovaná s oddelenou fajčiarskou a nefajčiarskou časťou. (Zdroj: FLAMENGO)

LUČENEC/RIMAVSKÁ SOBOTA. Cukráreň FLAMENGO nie je len obchod. Je to rodinná tradícia, ktorej história siaha až do roku 1925, kedy starý otec Muharem Hajrula začal predávať zmrzlinu v stánku. Zaujímavosťou je, že predaj zmrzliny fungoval aj počas vojny, kedy platidlom bol aj tzv. barter. Jeden kopček zmrzliny za jedno slepačie vajce.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

FLAMENGO je vyhľadávané hlavne pre svoju výnimočne dobrú zmrzlinu a chutné zákusky. Na výber máte 16 príchutí, ktoré sú obmieňané každý deň. Tradičná rodinná receptúra, ktorú rodina používa na výrobu zmrzliny, je nezmenená od roku 1925. Vyberte si z pestrej ponuky delikátnych chutí a ochutnajte sústo kultových lahôdok. Len v cukrárni FLAMENGO nájdete vysokopasterizovanú zmrzlinu bez pridaných konzervantov a umelých farbív vyrábanú najmodernejšími technológiami dostupnými na trhu.

SkryťVypnúť reklamu

Zákusky a torty sú pripravované podľa talianskej receptúry vo vlastnej pekárni, preto je možné objednať si aj väčšie množstvo koláčov. Vyhľadávané a najčastejšie pripravované sú narodeninové a svadobné torty, ale tiež torty na promócie či iné príležitosti. Medzi top 5 zákuskov patria malinový rez s tvarohom, trilece, venčeky, 3bit rez a jogurtová kocka.
zakusky-ine.jpg

Prečo práve FLAMENGO?
Výrobky cukrárne sú majstrovskou kombináciou prvotriednych surovín a tradičných chutí, všetko dokonale vyvážené pre spokojnosť zákazníkov. Neobsahujú žiadne konzervačné látky a umelé farbivá. Základom mliečnej zmrzliny je čerstvá smotana, mlieko a cukor. V závislosti od konkrétneho receptu sú ďalšími zložkami ovocie, oriešky, oblátky, keksy alebo polevy. Ovocné zmrzliny obsahujú vysoký podiel ovocnej zložky a od ostatných sa líšia tým, že obsahujú len 10% pridaného cukru. Neobsahujú tuk a sú bez laktózy. Najobľúbenejšími príchuťami zmrzlín sú čokoládová, snickers a nutela, z ovocných citrónová, jahodová a čučoriedková. Zmrzlinárskym hitom roku 2014 je dokonalé splynutie chutí maliny a manga pod názvom MaMa. A najočakávanejšou je zmrzlina BUFFALO, ktorá je vyrábaná z čerstvého byvolieho mlieka.

SkryťVypnúť reklamu

Moderne a štýlovo zrekonštruovaná cukráreň FLAMENGO je klimatizovaná s oddelenou fajčiarskou a nefajčiarskou časťou. V ponuke je najkvalitnejšia talianska káva Lavazza, 100%-né fresh džúsy z čerstvo lisovaného ovocia, ovocné poháre, letné limonády a pripravujú aj nápoje plné vitamínov a živín – SMOOTHIES. Priestory sú tiež ideálne na organizovanie detských narodeninových osláv.

detska-oslava-na-web_res.jpg

Kde nás nájdete?

Masarykova ulica 16, Lučenec
Hlavné námestie 7, Rimavská Sobota
Sídlisko Západ, Rimavská Sobota

Otváracie hodiny:
Po - Pia: 6:00 - 21:00
So - Ne: 7:00 - 21:00

HAPPY HOUR vo FLAMENGU!
Od 6:00 do 7:00 káva len za 0,50€

Parkovanie povolené v pracovnom týždni od 17:00 a počas víkendov a sviatkov celý deň
https://www.facebook.com/Cukraren.Flamengo
cukrarenflamengo@gmail.com

SkryťVypnúť reklamu

Autor: Michaela Mackovová

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Novohrad

Komerčné články

  1. Čo bude toto leto in?
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Čo bude toto leto in?
  2. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  5. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  6. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Kam smerujú peniaze bohatých?
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 8 126
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 797
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 161
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 3 855
  5. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 230
  6. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 3 059
  7. Kam smerujú peniaze bohatých? 3 042
  8. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 031
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu